Kjo është videoja që ka zgjedhur Rama për sot

Kryeministri Edi Rama, ka uruar këtë mëngjes me një video me pamje nga puna për çlirimin e kanalit kullues 8.1 km të gjatë Urë-Vilu që mundëson ujitjen dhe kullimin për 15 mijë Ha tokë bujqësore në zonën e Shkodrës.

Postimi i Ramës

MIRËMËNGJES 😀

dhe me këto pamje nga puna për çlirimin e kanalit kullues 8.1 km të gjatë Urë-Vilu që mundëson ujitjen dhe kullimin për 15 mijë Ha tokë bujqësore në zonën e Shkodrës, ju uroj një ditë të mbarë 🌾🥬🌽