Qeverisja dhe dekreti i ministrit, Edi Rama përballë gazetarëve

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ishte i ftuar mbrëmjen e sotme në emisionin ‘Repolitix’ në Report Tv. Shefi i qeverisë ishte përballë një paneli analistësh të përbërë nga gazetari i kronikës Artan Hoxha, nga botuesi i gazetës ”Koha Jonë”, Nikoll Lesi dhe Muhamed Veliu për temat më të nxehta të aktualitetit politik.