Shuhet krijuesi i Iron Man

Redaktori dhe botuesi i njohur Stan Lee ka ndërruar jetë mëngjesin e kësaj të hëne. Lajmin e hidhur e bën me dije “The Hollyëood Reporter”, me burimet e veta. Lee ishte 95-vjeç dhe njihet si një shkrimat i madh dhe gjithashtu si krijuesi i personazheve më të dashur të fëmijërisë si Black Panther, Spider-Man, X-Men, The Mighty Thor, Iron Man, The Fantastic Four, The Incredible Hulk, Daredevil, Ant-Man, etj. Stan ndërroi jetë në ambejntet e një spitali në Los Angelos.