Klevis Balliu me protestuesit tek Unaza e Re: Opozita është me qytetarët (VIDEO)

Deputeti i PD, Klevis Balliu ka reaguar në lidhje me prishjen e ndërtimeve të banorëve për ndërtimin e Unazës së Madhe, duke fajësuar qeverinë.

“ Qeveria po i dëbon nga shtëpitë dhe bizneset e tyre qytetarët për afera korruptive në njësinë 6 në Tiranë. Opozita është në krahun e qytetarëve deri në FUND. Nëse qeveria nuk i përgjigjet sovranit atëherë sovrani do të marrë në dorë fatin e vet”, deklaroi deputeti demokrat.