Çfarë nuk u pa sot nga Bularati? (FOTOLAJM)

Ekstremisti i minoritetit grek Kostandinos Kacifas, u përcoll sot për në banesën e fundit në varrezat e Bularatit. Të pranishëm në ceremoninë mortore ishin mbi 1500 nacionalistë grekë që kishin udhëtuar nga vendi fqinj në drejtim të Gjirokastrës. 35-vjeçarin e veshën me rroba ushtarake, ndërsa kortezhi mortor u parapri nga një flamur gjigand i vendosur në qendër të fshatit dhe thirrje: “Kaçifas, je i pavdekshëm”!

Më poshtë janë disa nga momentet që ka kapur aparati i fotoreporterit Gent Shkullaku nga LSA.