Aktorja kërkon ta puthë, ja si e refuzon princi

Emma Rhompson ka marrë çmimin ”Dame Commander” nga British Empire në Buckingham Palace. Pas nderimit me këtë çmim, aktorja ka shkuar tek Princi William dhe e ka pyetur atë nëse mund t`i jepte asaj një puthje. ”E dua princin William. E njoh që kur ishte i vogël dhe teksa po i buzëqeshnim njëri-tjetrit e pyeta: Unë nuk mund të të puth, mundem? Dhe ai më tha: Jo, mos. Kjo ditë nuk është për mua është për ty”,-është shprehur Emma Thompson për E!