Agimi i Artë djeg flamurin shqiptar në Greqi (FOTO)

Pas thirrjeve anti shqiptare dhe raciste në Bularat të Shqipërisë, ekstremistët grekë kanë djegur flamurin shqiptar në Greqi.

Fotot që publikuara në rrjetet sociale tregojnë pamje kur ekstremistë grekë djegin dhe përdhosin flamurin e Shqipërisë.

Fotot janë publikuar nga Christos Katrakis, i cili sipas të dhënave në profili në rrjetet sociale është sekretar i partisë fashiste Agimi i Artë në zonën e Spartës në Greqi.

Lexoni edhe: