Rudina Xhunga: Si ka ardhur puna do e provojmë dhe ERTV

Pyetjes nëse do e provonte që ta zhvendoste emisionin “Dritare” në ERTV (në kanalin e kryeministrit Edi Rama), gazetarja Rudina Xhunga tha se si ka ardhur puna nuk përjashtohet si mundësi.

Erion Isai: Si do ndiheshe po ta kishte “Dritaren” tek ERTV, të ndërroje kanal?

Rudina Xhunga: Si ka ardhur puna, sa kanale po lëvizim ne do e provojmë dhe ERTV , dhe “Dritarja” do ishte dixhitale.

Bes Kallaku: Do ishte penxhere.

Rudina Xhunga: Dhe do thoshin nuk paguhet …jo është vullnetare.

Bes Kallaku: Sipas kryeministrit ju vetë a ndiheni kazan, sepse i thuhet gjithmonë medias kazan dhe shkojnë vetë në kazan. Por në kazan hidhen plehrat.

Rudina Xhunga: Rama i referohet kazanit të larjes dhe jo atë të plehrave.