Vetting-u ”djeg” kryetaren e Gjykatës së Korçës

Entela Prifti, kryetare e Gjykatës së Korçës, është shkarkuar nga detyra pasi nuk kaloi Vetting-un.

Entela Prifti u vlerësua vetëm për njërin nga komponentët, atë të pasurisë, që rezultoi e fshehur dhe e pajustifikuar.

Entela Prifti njihet si një nga anëtaret e Kolegjit Zgjedhor që pas zgjedhjeve lokale të vitit 2011, i dha fitoren për bashkinë e kryeqytetit Lulzim Bashës gjatë përballjes Rama-Basha.