Flori frymëzohet nga Grida Duma (FOTO)

Këngëtari i njohur shqiptar, Flori Mumajesi ka treguar për herë të parë publikisht simpatinë e tij për një ndër politikanët shqiptare.

Ajo është Grida Duma dhe kjo vërtetohet në instagramin e tij. Këngëtari ka postuar një pjesë fjalimi të saj duke e quajtur atë frymëzim.

Fjalimi është shkëputur nga fjala e deputetes demokrate në Durrës. Grida Duma flet për karrierën dhe jetën në përgjithësi përpara të rinjve.

Fjalimi i Dumës