Paul McCartney rrëfen skenat seksuale me shokët e ngushtë

Këngëtari Paul McCartney dhe lideri i Beattles, John Lenon kanë qenë miq shumë të mirë. Në një intervistë për revistën “GQ”, Paul ka rrëfyer një moment të rinisë së tyre teksa masturboheshin duke përmendur emrin e aktores Brigitte Bardot.

“Ishim tek shtëpia e John, një grup të rinjsh.Në vend që të pinim dhe të festonim gjatë gjithë kohës, një natë, dritat u fikën dhe dikush nisi të masturbohej. Të njëjtën gjë bëmë edhe ne të tjerët. Thjesht thonim emrin Brigitte Bardot dhe nxirrnim gjithmonë e më shumë spermë. Ishte një gjë e bukur, ishte qejf. Askush nuk u lëndua, madje as vetë Brigitte Bardot”, tregoi ai.

Ata ishin jo shumë të njohur për publikun pasi ishin në fillimet e karrierës.

Ne foto: John Lenon dhe Paul McCartney