Edi Rama tregon se të enjten do jetë te Eni Vasili

Edi Rama shkruan dhe poston videon se “Nesër mbrëma në Top Channel Open me Eni Vasilin. Live edhe në ERTV natyrisht. Shumë për të thënë sepse shumë është bërë, po edhe shumë ka ende për të bërë, ndërkohë që shumë flitet përçart dhe shumë përçart shkruhet.

NESËR 21.00