Çiklisti i njohur spanjoll dëmtohet rëndë, por vijon garën deri në fund (VIDEO)

Çiklisti Fabio Aru pësoi lëndime të shumta pas një rënie mjaft të rrezikshme në etapën e 17-të të Xhiros së Spanjës.

Aksidenti ka ndodhur rreth 10 kilometra në vija e finishit. Ardu pësoi një dëmtim të rëndë në shpinë, por pavarësisht këtij fakti, ai mori sërish biçikletën dhe vazhdoi garën.

Megjithatë, çiklisti është në dyshim për ta vijuar më tej Xhiron e Spanjës.