Anëtarët e AMA firmosin për shkarkimin e kryetarit të tyre

Katër anëtarë të AMA-s kërkojnë largimin nga detyra të kryetarit Gentian Sala. Propozimi ka ardhur pas fikjes së sinjalit analog. Ky veprim quhet antikushtetues. Propozimi erdhi nga anëtari i AMA, Sami Neza dhe është firmosur dhe nga tre anëtarë të tjerë: Suela Musta, Zylyftar Bregu dhe Agron Gjekmarkaj.

Vetëm një ditë pas urdherit për nderprejn e sin jlait dhenë nga Sala, po ai vete u detyrua që ta anullonte duke e shtyrë atë për me 15 Janar.

Në shtyp dhe në rrjet plasi një debat i ashpër i cili u shoqërua edhe ma akuza të rënda për abuzime dhe u kërkua edhe hetim nga prokuroia,