FOTO/ Akuza të rënda ndaj drejtorit, dorëhiqet Kryekomisari

I emëruar kur ishte Saimir Tahiri ministër dhe Haki Çako, drejtor policie, drejtori i Policisë Shkencore Xhevahir Çeloaliaj, ish-kryetar i PS në Vlorë, duket se nuk e ka kuptuar plotësisht detyrën e tij.

Këtë e ka treguar me një letër dorëheqjeje një nga ekspertët më të mirë të Policisë Shkencore.

Kryekomisari Viktor Hajdari ka dhënë dorëheqjen nga detyra e tij, për shkak të pamundësisë për të punuar siç duhet në Policinë Shkencore.

Handari ka renditur disa prej arsyeve që e shtynë të dorëhiqet nga detyra e ekspertit në këtë institucion të rëndësishëm.

Më poshtë letra e plotë e Viktor Hajdarit: