Çmimet Guinness më absurde në botë

Absurditeti i vendosur në veprimet e njerëzve vlerësohet dhe bëhet çmim, apo rekord Guinness.

Në pritje të daljes së edicionit të ri të rekordeve Guinness në 2019-ën me disa rekorde të reja, si DJ më i vjetër i diskotekave, go-kart më i shpejtë dhe numri i salsiçeve të ngrëna për një minutë etj, shkruan tch.

Në vijim keni disa nga rekordet më të çuditshme të njeriut.

Image

Gruaja me Piercing

Image

Njeriu me mbi 600 rekorde Guinness, Ashrita Furman. 226 prej tyre ende i mban

Image

Brian Spotts dhe mbi 400 vezët në këmbë

Image

Andre Ortlof, piu një shishe Ketchup për 17.53 sekonda

Image

Cappuccino më e madhe në botë, 800 litra kafe dhe 3,500 litra qumësht

Image

Chris Walton, thonjtë më të gjatë

Image

Vello më e gjatë në Bukuresht, 500 metra

Image

Beteja e jastëkëve, 6.261 pjesëmarrës