Pitoni gjigant, “shok i ngushtë” i këtij fëmije

Një fëmijë është filmmuar ndërsa luan me një piton gjigand. Ai rrotullohet rreth tij derisa arrin edhe të kapë kokën e gjarpërit duke e mbajtur vetëm pak centimetra larg fytyrës. Por ndërkohë në video e frikshme fëmija dhe prindërit dëgjohen duke qeshur.

Pamjet u filmua në Provincën Java të Indonezisë. Video është bërë virale në internet.