Veliaj: Nami në Ndroq e fshatrat Shesh, Pinet e Sauqet!

Erion Veliaj shkruan: Namiiiii në Ndroq e fshatrat Shesh, Pinet e Sauqet, ku rrushi autokton shqiptar prodhon një super verë për Tiranën, Shqipërinë dhe eksportin!

Vera n’Shesh-një festë e parë e projektit të 100 fshatrave që promovon bujtinat dhe agroturizmin!