Flet trajneri: CR7 një talent që 12 vjeç

Leonel Pontes edhe pse nuk është një emër shumë i njohur për botën e futbollit, është trasjneri i parë që i dha shpresë dhe bësoj të talenti i Cristino Ronaldos.

Ta dy vijnë nga i njëjti vend, Funçali i Madeiras dhe janë takuar për herë të parë në Lisbonë ku njëri ishte trajner e tjetri një talent nga të shumtit në akademi.

Në lidhje me takime e para me Kristianon, Ponte u shpreh:

“Kishte fizik të dobët, por dukej që kishte stof kampioni. Ishte shumë i shpejtë, por nuk kënaqej kurrë dhe shpesh e shihja të vraponte me pesha të lidhura në kavilje. Driblimi ishte arma e tij që 12 vjeç, por forca e vullnetit e bëri ky që njohim sot”.