Me not nga Butrinti në Korfuz

57 notarë nga Anglia, Franca, Greqia dhe Shqipëria zhvilluan garën e parë ndërkombëtare të notit nga Butrinti në Shqipëri deri në Korfuz

Organizator i kësaj gare është Agjencia Kombëtare e Bregdetit, ku sipas drejtorit të saj Auron Tare, po shikohen mundësitë që ky aktivitet të organizohet çdo vit.

Auron Tare është shprehur se notarët e ardhur nga vendet të ndryshme të Europës me anë të këtij aktiviteti mbledhin fonde për të ndërtuar edhe një shkollë për fëmijët me aftësi të kufizuar.