Mbretëreshat bëhen bashkë për të mposhtur mbretin

Ky është momenti kur një grup prej nëntë luaneshash tentojnë të mbysin një luan. 

Vizitorët kanë mbetur të habitur, kur panë ato teksa e kafshonin dhe e tërhiqnin zvarrë. 

Mirëpo, aksioni i tyre u ndërpre nga mirëmbajtësit e kopshtit zoologjik, që iu hodhën sipër tym për ta liruar luanin.