LSI feston 14 vjetorin – Aktivitete sociale në gjithë vendin

Në 14 vjetorin e Lëvizjes Socialiste për Integrim, të rinjtë e LSI në të gjithë vendin kanë ndërmarrë nisma të ndryshme nën moton “Përgjegjësi Sociale”.

Të rinjtë e LSI në qytetin e Tiranës  u rikthyen pranë fëmijëve në një nga qendrat sociale duke kaluar momente të gëzueshme dhe duke përcjellë dashuri dhe përkujdesje për ata që kanë më së shumti nevojë.