Jeta e fshehtë e burrit që vrau gruan shtatzënë dhe dy vajzat: Bënte seks si kafshë

Chris Watts, njeriu i akuzuar për vrasjen e gruas së tij dhe fëmijëve, thuhet se tentoi të mbyste të dashurën e tij gjatë seksit.

Gruaja, e cila foli në mënyrë anonime në “Radar Online”, thotë se Watts ka pëlqyer “seksin kafshëror” gjatë marrëdhënieve seksuale.

Ajo tregoi gjithashtu “fantazitë e përhershme të përdhunimit” ndaj saj gjatë lidhjes së tyre në maj dhe qershor të këtij viti.

Ata thuhet se u takuan në Tinder dhe ajo pretendon se çështja përfundoi javë para se gruaja e tij shtatzënë Shanann Watts dhe vajzat Bella dhe Celeste u vranë.

Gruaja tha: “Ai t’i vinte duart në fyt gjatë marrëdhënies seksuale. Tani që e di se kush është, kjo më jep tronditje dhe nuk mund të mendoj për këtë”.

“Asgjë për të nuk më alarmoi, derisa ai u përpoq të më mbyste. Kishte fantazi përdhunimi dhe ishte shumë i çuditshëm.

“Ai nuk ishte tipi i djalit që do të përqafoje dhe të shikonte një film”.

Raportet kanë qarkulluar se Watts kishte marrëdhënie me burra dhe gra deri kur u arrestua dhe u akuzua për tre akuza të vrasjes së shkallës së parë në vdekjen e gruas së tij Shanann, e cila ishte shtatzënë 15 javë me një djalë dhe vajzat e tyre Bella, 4 dhe Celeste, 3 vjeçe.