“Blindohet” Shkodra, RENEA dhe FNSH-ja kontrolle në zonat periferike

“Blindohet” Shkodra. Pas ngjarjeve te fundit kriminale, FNSH dhe policia e Shkodres ka vijuar kontrollin ne zonat periferike te qytetit.

“News 24” raporton se ketyre forcave me urdher te Ministrise se Brendshme u jane bashkua edhe RENEA dhe Forcat Operacionale të Tiranës. Ato se fundi i jane bashkuar Forcave te Ndërhyrjes së Shpejtë të Shkodrës, që patrullojnë në zonë prej një jave.

Mesohet se FNSH ka ushtruar kontrolle gjatë natës në disa zona në Shkodër, konkretisht në Livadhe, Dobrac dhe disa zona te qytetit.