Viti i ri shkollor, Rama: Synojmë libra falas deri në klasën e nëntë

Kreu i mazhorancës, Edi Rama po realizon një takim me mësuesit në kryeministri. Rama diskutimin e tij e nisi me shpërndarjen e librave falas për nxënësit nga klasa e parë në klasën e katërt.

“Të mos harrojmë që aktualisht ishin 108 fëmijë që u kompesuan për librat shkollorë. Dhe janë një numër katergorish që ne i kemi përfshirë, që nga fëmija I tretë tek fëmijët invalid, tek fëmijët e policëve të vrarë etj.”

Këtë vitë do të jenë 700 mësuesë më shumë që do të merren me fëmijët me aftësi të veçanta, premtoi Rama.