Erion Veliaj, shah-mat!

Erion Veliaj ka postuar këtë të dielë foto dhe një tekst për aktivitetin e shahistëve frankofon.

Erion Veliaj shkruan: Shah-Mat. Kush tha që veç sportet fizike mbledhin njerëz? Falë punës së palodhur të Presidentit të Federatës së Shahut Eduard Shalsi , Tirana u bë këtë javë mikpritëse e Turneut Ndërkombëtarë të Shahistëve Frankofone nga 22 vende të botës! Bravo!