Pasi u birësua, ky qen nuk pushon së buzëqeshuri

Thonë se qentë janë miqtë më besnikë të njerëzve dhe duket se është e vërtetë.

Vetëm disa javë më parë, një qen i racës pit bull ishte vendosur në një strehimore në Maryland.

Ai ishte në gjendje të keqe duke qenë se ishte keqtrajtuar tmerrësisht nga pronarët e tij të mëparshëm për vite me radhë.

Por pothuajse brenda natës, çdo gjë ka ndryshuar për të mirë. Dhe tani Kobe i është dhuruar kujdestarëve të rinj Sean dhe Jade të cilët e kanë marrë në shtëpinë e tyre. Por ajo që është më e çuditshmja është se qeni nuk ndalet së qeshuri.

Çifti nga Maryland kanë rënë dakord për ta marrë qenin nga strehimorja duke treguar shumë mëshirë dhe kujdes ndaj tij.