Llazar Daka thotë ”Shumë Vonë” (VIDEO)

Jemi mësuar që këngët ritmike ti dëgjojnë gjatë sezonit por Llazari ka menduar që këngën e re ta publikojë në fund të gushtit. ”Shumë vonë”, e realizuar nga vetë ai, si pjesa e melodisë dhe tekstit. Kjo është kënga e tij e parë me videoklip, pasi prezantimin e parë me publikun e ka pasur vitin e shkuar teksa konkuroi tek Kënga Magjike. ”Shumë Vonë”, ka një melodi që nuk ikën lehtë dhe është në trend me kohën.