Manastirliu inspektim blic në mbrëmje në QSUT: E gjithë vemendja jonë te qytetarët

Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale,  Ogerta Manastirliu kryen inspektim te papritur ne oret e mbremjes ne Urgjencen e Pediatrise dhe Kardiologjise.

Qellimi i inspektimit ishte te merrte opinionin e qytetareve rreth sherbimit dhe ne te njejten kohe ofrimin e ketyre sherbimeve nga ana e stafit te urgjences.

Gjate bashkebisedimit me qytetaret Manastirliu i garantoi se e gjithe vemendja e MSHMS do te jete tek ata per te ofruar sherbime cilesore.

Gjithashtu ministrja theksoi se investimet ne shendetesi do te vazhdojne me qellim qe cdo qytetar te marre sherbimin e duhur, me procedura te lehtesuara.