Dy gra zbresin nga makina dhe përleshen (VIDEO)

Kjo video shokuese tregon momentin kur dy gra zbresin nga makinat dhe përleshen me njëra-tjetrën. Pavarësisht lutjes së fëmijëve të tyre, ato nuk ndalen. Është dashur ndërhyrja e një personi tjetër, që ato të ndahen.