Një video e rrallë kur lideri i Koresë së Veriut vizitonte Shqipërinë

Në rrjetet sociale është publikuar një video e vjetër ku thuhet se në mesin e viteve ’50 Kim Il Sung (Gjyshi i Kim Young Un, diktatorit të sotëm të Koresë së Veriut) vizitoi Shqipërinë dhe u prit nga personalitetet më të larta të vendit…

Kim Il Sung ishte lideri suprem i Koresë së Veriut nga viti 1948 deri në vitin 1994…

Shihni pritjen qe iu bë në Shqipëri, por edhe ngjashmërinë qe ka me nipin e tij qe sot drejton Korenë e Veriut.

/