Google Maps kap foton e pazakontë në një rrugë të Tiranës

Nëse rastësisht je duke kërkuar rrugën “Violeta Manushi” në Tiranë në gjigantin e internetit Googlemaps, atëherë do të përballesh edhe me një skenë jo fort të zakontë.

Aparati i gjigantit të njohur ndërkombëtar kanë fotografuar rastësisht edhe një zënkë me grusht midis dy të rinjve dhe tri gra ndodhen pranë tyre me sa duket për t’i ndarë.

Fotografitë kapin momente të zakonshme të rrugëve në të gjitha qytetet e botës.

Për ndryshe, rruga mban emrin e aktores së njohur shqiptare, të ndjerës Violeta Manushi.