Humor me fotot e Ramës

Fotografia e Edi Ramës me Kristiano Ronaldon ka shkaktuar mjaft reagime në rrjetet sociale. Një pjese të kritikëve nuk u ka pëlqyer frekuentimi nga Edi Rama i aktiviteteve të kushtueshme, siç janë ndeshjet e Juventusit.

Ndërsa jo pak qytetarë në rrejte sociale thonë se kryeministri, si çdo qytetar tjetër i vendit, ka të drejtë të ndjek dhe pasionet e tij.

Ndërkohë faqet e njohura në Facebook për Memet dhe sarkazëm nuk kanë humbur rast dhe kanë  nisur të shpërndajnë fotomontazhet pikante.

Më poshtë mund të shihni disa prej tyre.