Beyonce bëhet virale në internet (VIDEO)

Edhe mbretëreshat si Beyonce mund ta humbin kurorën e tyre. Gjatë një performance në koncertin në Nashville ajo humbi ekuilibrin nga takat dhe ishte duke rrëshkitur nga shkallët ndërkohë që po zbriste. Fustani i gjatë nuk e favorizonte shumë këngëtaren gjatë pëerformancës por si një artiste e vërtëtë ajo ja doli të rikuperonte aq shpejt sa fansat gjatë koncertit as nuk e vunë re.