Dasëm në komunizëm, ja si festohej në Shqipëri

Në Shqipërinë komuniste, dasma ishte një nga momentet e pakta kur harrohej varfëria dhe vuajtjet.

Fotografi Michel Setboun sjell disa foto të dasmave në komunizëm, të cilat TemA po i publikon më poshtë.