LRI ndez Jalën; politikë, festë, argëtim! (VIDEO)

Rreth 600 të rinj e të reja anëtarë të LRI-së, ndezin Jalën për të dhjetin vit me radhë. Të ardhur nga e gjithë Shqipëria në akademinë politike të verës, veprimtarët e LRI-së marrin pjesë në leksione mbi zhvillimet politike dhe sfidat e saj, organizojnë tryeza debati, por edhe plot veprimtari argëtuese; konkurse, shfaqje e herë pas here improvizojnë edhe veprimtari spontane, ku të gjithë ndjehen të barabartë si në një familje!

E, natyrisht nuk mungojnë as vallet ku bashkë me të rinjtë bëhen pjesë edhe drejtuesit dhe deputetet e LSI-së; Luan Rama, Klajda Gjosha, Kejdi Mehmetaj dhe Endrit Braimllari, duke dëshmuar se edhe pse ne opozitë, LSI vazhdon ta ketë forcën e vet tek të rinjtë!