Nëse ju keni eurot

Nga Ylli Dylgjeri –

Çdo krahasim çalon…

Rexhep Taip Erdogan në miting për amerikanët:

“Nëse ata kanë dollarin, Ne kemi Allahun dhe 
Ne vazhdojmë rrugën tonë me hapa të sigurtë. Deri më sot nuk kanë mundur të na gjunjëzojnë, edhe pas kësaj nuk do të munden”.

Kjo parrullë është njëlloj sikur edhe Ne ti drejtohemi europianeve:
“Nëse Ju keni eurot, Ne kemi allatet, dhe Ne vazhdojmë rrugën tonë me hapa të sigurtë…”
Punë gjunjësh.