Ky është armiku i kësaj shenje të horoskopit

Çdo shenjë ka diçka që nuk mund ta durojë, që nuk i pëlqen, që i bezdis.

Edhe nëse duket absurde, astrologjia mund të na ndihmojë të kuptojmë se kush është ai që mund të urrejmë para se ta njohim.

Le të zbulojmë se cili është armiku më i keq Virgjëreshës.

Virgjëresha urren Gaforren.

Sipas shenjës së Virgjëreshës, Gaforrja është aq e pakujdesshme saqë nuk mund t’i pranojë kurrë zgjedhjet e veta.

Ajo e le veten të drjtohet nga zemra dhe ndjenjat e saj, duke shkatërruar çdo gjë në fund. Kjo është diçka që një Virgjëreshë nuk mund ta tolerojë.