Plazh nudo në Dhërmi (VIDEO)

Në kërkim të një plazhi të virgjër në Drymades, gazetarja e “Edicionit Veror” në ABC News Fjorda Llukmani u nis së bashku me Albën për të zhvilluar një seancë Pilates, por ato hasën edhe plazhistë topless, që po ngrinin çadrën e tyre.

Mes Drimadhes dhe Palasës janë disa gjire të vogla, ku vajzat po ushtrojnë seancën e Pilatesit. Alba shprehet se kjo është një disiplinë që mund ta bëjë çdo grup moshë me lehtësi.