Festa e Kaninës, banorët, emigrantët e turistët bashkë në kalanë historike

Banorët e mbetur, emigrantët dhe turistët u bënë bashkë në festën e Kaninës në Vlorë, një aktivitet që bën bashkë brezat dhe shpalos traditat dhe potencialet e zhvillimit!

Një takim mes brezave, por edhe një mundësi për të prezantuar potencialet në funksion të zhvillimit!

Festa e Kaninës bëri bashkë banorë të zonës, emigrantë e turistë në fshatin e cilësuar ballkoni natyror i Vlorës

Këngët e Vallet rizgjuan kalanë e vjetër dhe sollën në vëmendje resurset e fshatit të njohur si vendlindja e bejlerëve të Vlorës, ku historia ndërthuret me bukurinë natyrore.