Spektakël delfinash në Sarandë (VIDEO)

Një familje e madhe delfinësh i kanë bërë pushimet të paharruara për një grup turistësh në Sarandë. Delfinët 5 poshtë mjetit lundrues dhe disa të tjerë rreth e qark tij janë parë tek vendi i quajtur “Kepi i Qefalit”. Për rreth 1 orë turistet e huaj por edhe vendas kanë ndjekur me kërshëri lojën e delfinëve duke kaluar disa minuta në shoqërinë e tyre. Shijoni videon e siguruar nga “BalkanWeb”.