Flet Ilir Meta në 2217 metra nga maja e Oshlakut (video)

Ilir Meta vazhdon duke vizituar vende të pashkelura në Kosovë. Por edhe pika të njohura turistike. Sot ai ka postuar një video ku flet për bukuritë e Bjeshkëve të Kosovës dhe flet pikërisht nga maja e malit Oshlakut në nivelin 2217 metra mbi nivelin e detit. (shiko videon)