Ana sportive e Vlahutin (FOTO)

Ndonëse është në fund të mandatit, ambasadorja e BE-së në Shqipëri, Romana Vlahutin po vijon turin nëpër Shqipëri. Këtë herë delegacioni i BE-së në Tiranë ka vizituar Vermoshin, ku Vlahutin ka patur edhe një takim me kryetarin e Bashkisë së Malësisë së Madhe.

Vlahutin ka takuar banorë të zonës por nuk ka harruar të shijojë edhe natyrën e bukur të kësaj zone. Ambasadorja shfaqet e shkujdesur, teksa është veshur thjesht me atlete, kostum sportiv dhe në trup mban të lidhur një bluzë.

”Është e rëndësishme që të përqendroheni në nevojat tuaja kryesore dhe të keni vizionin tuaj për ta zhvilluar fshatin dhe për të përmirësuar jetën tuaj”,-u shpreh Vlahutin.