“Hapuni se do bëj namin!”

Nëse keni një shpirt aventurier atëherë duhet ta provoni këtë hedhje me litar, por kujdes se mos e pësoni si ky burri në video…

Ky është momenti kur një burrë bie nga lartësia pasi litari që ai do të kalonte në anën tjetër të lumit këputet.

Në kohën që ai lëshohet, nga pesha e rëndë litari u këput dhe ai bie poshtë në ujë.