Fituan Champions dhe Botërorin në të njëjtin vit, janë 11 futbollistë

Të paktë janë ata futbollistë që kanë fituar gjatë karrierës së tyre edhe Champions League, edhe Kupë Bote. Imagjinoni se sa të paktë mund të jenë fatlumët që trofetë më të rëndësishëm në futboll i kanë fituar brenda të njëjtit vit. Më poshtë do t’ju prezantojmë me 11 lojtarët që ia kanë arritur diçkaje të tillë.

Uli Hoeness-Kampion Bote me Gjermaninë dhe Champions me Bayern Munchen (1974)
Jupp Kapellmann-Kampion Bote me Gjermaninë dhe Champions me Bayern Munchen (1974)
Hans-Georg Schwarzenbeck-Kampion Bote me Gjermaninë dhe Champions me Bayern Munchen (1974)
Sepp Maier-Kampion Bote me Gjermaninë dhe Champions me Bayern Munchen (1974)
Paul Breitner-Kampion Bote me Gjermaninë dhe Champions me Bayern Munchen (1974)
Gerd Müller-Kampion Bote me Gjermaninë dhe Champions me Bayern Munchen (1974)
Christian Karembeu-Kampion Bote me Francën dhe Champions me Realin (1998)
Roberto Carlos-Kampion Bote me Brazilin dhe Champions me Realin (2002)
Sami Khedira-Kampion Bote me Gjermaninë dhe Champions me Realin (2014)
Raphael Varane-Kampion Bote me Francën dhe Champions me Realin (2018)