‘Pussy Riot’/ Pushtuan fushën, kush ishin 4 ‘të paftuarit’ në finalen Francë-Kroaci (FOTO)

Grupi i ‘Pussy Riot’ ka marrë përsipër aksionin e pushtimit të fushës nga katër persona, gjatë gjysmës së dytë të finales së botërorit midis Francës dhe Kroacisë në stadiumin Luzhniki në Moskë.

Pussy Riot

Në një postim në Facebook, grupi rus “punk rock”, feminist dhe politikisht i angazhuar, shkruan se gjesti ishte një akt proteste dhe i vjen pas një seri kërkesash drejtuar qeverisë ruse.

Pussy Riot 3

Midis tyre, lirimi i të burgosurve politikë, dhënia fund e arrestimeve të paligjshme gjatë demonstratave si dhe bërja e një gare të vërtetë politike në vend.

Pussy Riot 4

‘Pussy Riot’ janë bërë të njohur anë të gjithë botën për veprimet e tyre kritike ndaj presidentit rus Vladimir Putin.

Pussy Riot 5

Pussy Riot 6

Pussy Riot 7

Pussy Riot 8

Pussy Riot 9

Pussy Riot 10

Pussy Riot 11

Pussy Riot 12

Pussy Riot 13

Pussy Riot 14

Pussy Riot 15

Pussy Riot 16