Francë-Kroaci/ Vlahutin shijon ndeshjen me Veliajn (FOTO)

Finalja e Botërorit mes Francës dhe Kroacisë është përjetuar shumë edhe në Shqipëri, konkretisht në Tiranë. Tifozët janë mbledhur për të shijuar emocionet e kësaj finale të paharrueshme në “Fan Zone” te “Sheshi Skënderbej”.

Tifozet Tirane France-Kroaci (1)

Ka patur përkrahës të të dy ekipeve, por më të shumë ishin ata të Kroacisë.

Tifozet Tirane France-Kroaci (26)

Mes tifozëve kanë qenë edhe kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj dhe ambasadorja e BE-së në largim Romana Vlahutin. Veliaj kishte vizatuar flamurin francez në fytyrë, në të dyja faqet, ndërsa Vlahutin e veshur me bluzën e kombëtares, si kroate që është bënte tifo për Kroacinë.

Tifozet Tirane France-Kroaci (16)

Tifozet Tirane France-Kroaci (19)

Tifozet Tirane France-Kroaci (25)

Tifozet Tirane France-Kroaci (24)

Tifozet Tirane France-Kroaci (23)

Tifozet Tirane France-Kroaci (22)

Tifozet Tirane France-Kroaci (21)

Tifozet Tirane France-Kroaci (20)

Tifozet Tirane France-Kroaci (18)

Tifozet Tirane France-Kroaci (17)

Tifozet Tirane France-Kroaci (15)

Tifozet Tirane France-Kroaci (14)

Tifozet Tirane France-Kroaci (13)

Tifozet Tirane France-Kroaci (11)

Tifozet Tirane France-Kroaci (10)

Tifozet Tirane France-Kroaci (9)

Tifozet Tirane France-Kroaci (8)

Tifozet Tirane France-Kroaci (7)

Tifozet Tirane France-Kroaci (6)

Tifozet Tirane France-Kroaci (5)

Tifozet Tirane France-Kroaci (4)

Tifozet Tirane France-Kroaci (3)

Tifozet Tirane France-Kroaci (2)