Kryeministri Rama duke shtrënguar Presidenten kroate pas fitores

Edi Rama poston video nga minutat e fundit të ndeshjes Angli-Kroaci, e cila ndiqej live në Samitin e NATO-s. Po kështu Edi Rama poston dhe një foto me Presidenten kroate, e cila ndodhej ne Samit. (shiko foton)