Zëri i Amerikës krah artistëve, jep live protestën (VIDEO)

Zëri i Amerikës ka vendosur që të transmetojë live protestën e qytetarëve dhe artistëve tek Parlamenti. ”Protesta e artistëve dhe qytetarëve para parlamentit kundër projekt-ligjit qe parashikon shembjen e Teatrit Kombëtar”, shkruan Zëri i Amerikës në faqen e facebook-ut. Por disa prej medieve në Shqipëri kanë vendosur të mos transmetojnë protestën e artistëve që janë kundër shembjes së Teatrit Kombëtar,