Refuzuan të flinin, edukatoret dhunojnë fëmijët

Dy edukatore në Kinë janë arrestuar nga policia pasi dhunuan fëmijët e vegjël në kopësht pasi ata nuk donin që të flinin gjumë.

Prindërit ishin ankuar se fëmijët e tyre  kishin ardhur në shtëpi me shenja dhune në trupat e tyre dhe konkretisht sikur ishin shpuar me gjilpërë.

Pas kontrollit të pamjeve të kamerave, prindërit e tmerruar panë një nga mësuesit që mbante dy fëmijë dhe i shponte me një kapëse letrash në një përpjekje për t’i vënë ata në gjumë edhe pse fëmijët nuk donin të flinin.

Video tregon mësuesen që godet fëmijën në kofshë, shpinë dhe në krah me kapësen e letrave.

/